İçeriğe geç

Ipekyol Reklam Yüzü Kim

IPEKYOL reklam yüzü 2024 kim?

Ipekyol’un 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, yazın enerjik ruhunu ve Ipekyol kadınının güçlü stilini bir araya getirerek estetik algıyı yeniden canlandırıyor. Ipekyol’un marka yüzü Yasemin Özilhan, 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonu reklamında poz verdi.

IPEKYOL reklamındaki kadın kim?

Şık ve modaya düşkün kadınların ilgiyle takip ettiği Yasemin Özilhan, marka elçisi olduğu İpekyol için iddialı pozlar yarattı. Moda markası için kamera karşısına geçen Yasemin Özilhan, moda severlerin beğenisine göre kendi stilini yansıttığı koleksiyonunu sundu.

IPEKYOL mankeni kimdir?

Yasemin Özilhan, Koray Birand’ın yönettiği reklam filmi hakkındaki duygularını şu sözlerle özetliyor: “İpekyol ile uzun zamandır keyifli bir dostluğumuz var. Markanın yüzü olarak ilk reklam filminde yer almaktan çok mutluyum.”

İpek Yolun reklamında kim oynuyor?

Yasemin Özilhan’ın hayatının her anında büyük bir denge var. Doğanın kucağında olmayı ve teknolojiyi iyi bir araç olarak kullanmayı seviyor; filtresiz ve doğal. Özgürlük ve pozitif bakış açısı güçlü karakterinin ayırt edici özellikleri. L’Officiel Türkiye’nin Eylül sayısı çıktı! 15 Eylül 2015

Hadi reklamında kim oynuyor 2024?

Filmde, ilk yılında 9 milyon kullanıcıya ulaşan HADİ’nin finans dünyasındaki yükselişi vurgulandı. Marka elçisi olarak popüler oyuncu Sinem Kobal’ın yer aldığı filmde, lansmanın heyecanını yansıtan “Hadi Geliyor Hadi” adlı reklam müziğiyle HADİ’nin kullanıcılarına sunduğu faydalara dikkat çekildi.

İpekyol’un sahibi kim?

Miroglio Groupİpekyol / Ana şirketi

İpekyol şarkısını kim söylüyor?

90’lı yılların unutulmaz isimlerinden Pınar Aylin, İpek Açar ile birlikte “Sen Gidip de” şarkısını seslendiriyor.

TV Plus reklamında kim oynuyor?

Turkcell ailesine yeni katılan Onur Tuna, TV+ uygulamasını yayınlandığı ilk günden bu yana kullandığını ve en çok geri alma özelliğini beğendiğini söyledi.

İpekyol nerenin markası?

HAKKIMIZDA. 1986 yılında kuruluşuyla Türk hazır giyim sektörüne adım atan Ipekyol, 1989 yılında Nişantaşı Rumeli Caddesi’nde ilk mağazasını açtı.

İpekyol iade nasıl yapılır?

www..tr adresinden satın aldığınız kullanılmamış ve herhangi bir değişiklik yapılmamış ürünleri, fatura tarihinden itibaren en geç 45 gün içinde herhangi bir Ipekyol mağazasından değiştirebilirsiniz. Miss Ipekyol logolu ürünlerin değişimi sadece outlet mağazalarından yapılabilmektedir.

İpekyol hangi kargo?

İade etmek istediğiniz ürün paketini, “198583 IPEKYOL” marka kodunu ve ekranda görünen müşteri iade kodunuzu kullanarak 7 iş günü içerisinde Yurtiçi Kargo anlaşmalı şubelerimize ulaştırabilirsiniz.

Oral-B reklamında kim oynuyor 2024?

Oral-B, yeni reklam filmi ile Tanrısevsin’in pozitif enerjisini ve eşsiz gülümsemesini ekranlara taşıyacak. Ağız ve diş sağlığı sektörünün öncü markalarından Oral-B, yeni yüzü olarak Yağmur Tanrısevsin’i seçti.

Oral-B reklamındaki kadın kim?

Oral-B Türkiye | Her zaman ikonik gülümsemesiyle ve oyunculuktaki başarısıyla göz dolduran @yagmurtanrisevsin, Oral-B ailesinin yeni yıldızı.

Pril reklamında kim oynuyor?

Başarılı oyuncumuz Bade Çetin’in başrolünde yer aldığı “Pril Reklamı” yayında!

İpekyolu reklamında oynayan kim?

İPEKYOL marka elçisi Yasemin Özilhan, 2023 İlkbahar-Yaz sezonunun cesur, dinamik ve yenilikçi trendlerini yansıtan bir reklam filminde rol alıyor.

Beko reklamında kim oynuyor?

Sevgili oyuncumuz Cemre Paksoy’un yer aldığı Beko reklam filmi yayında 🍀 #bugururallours.

Allianz reklamında kim oynuyor?

Sevgili oyuncumuz Murat Divitcioğlu’nun rol aldığı Allianz reklamının ikinci bölümü yayında!23 Mayıs 2024

Molped reklamında kim oynuyor?

Tuba Büyüküstün – Molped reklamı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir